Premium merken: Auping en Tempur

Wij verkopen de beste producten voor de beste nachtrust!

Woonpunt Slaapstudio verkoopt de producten van Auping en Tempur. Deze merken bieden een hoge kwaliteit en dat vinden wij belangrijk. Wij verkopen alleen producten waar we zelf 100% achter staan zodat we echt kwaliteit kunnen garanderen. 

Auping is een bedrijf met Nederlandse oorsprong. Het bedrijf gelooft dat een uitgeruste wereld, een betere en mooiere wereld is. Elk bed en matras wordt gemaakt met aandacht voor ieder detail, het milieu en de toekomst. Dit vinden wij een mooie missie en kunnen ons hier echt in vinden!

Tempur heeft een bijzondere geschiedenis. Traagschuim is ontwikkeld door de NASA in de jaren 70 om astronauten te beschermen tijdens de lancering. De onderzoekers van Tempur zagen het potentieel van het materiaal. Sindsdien maakt Tempur hiervan matrassen en kussens met als doel om slaap van klanten wereldwijd te transformeren. En dat sluit perfect aan op ons doel! 

Auping Essential bed
beddengoed-boven-2
HPE_1
Tempur Topmatras

Woonpunt Slaapstudio is erkende dealer van Auping en Tempur

Woonpunt Slaapstudio heeft een groot assortiment van Auping en Tempur om al onze klanten te kunnen bedienen. Wij weten dat ieder mens uniek is en slaapt op zijn eigen manier. Daarom heeft ook niet iedereen dezelfde wensen voor een bed en matras. In onze showroom kunnen wij slaapadvies geven zodat jij het bed vind dat echt bij jou past!