TOTALE LEEGVERKOOP

Woonpunt Slaapstudio, dé beddenspeciaalzaak in Zeist, is jarenlang het adres geweest voor alles op het gebied van slapen. Omdat ons pand verkocht is, sluiten wij eind december 2021 onze deuren. Daarom starten wij op 15 oktober 2021 met de leegverkoop van onze slaapstudio. 

Alles moet weg! Matrassen, boxsprings, toppers, dekbedovertrekken en kussens van o.a. Auping, Tempur en Mline gaan met hoge kortingen weg. Bent u op zoek naar een specifiek product? Het blijft mogelijk om de komende periode nieuwe items van onze merken met hoge kortingen te bestellen. 

Slaapspecialist Job zal na de sluiting van Woonpunt Slaapstudio met pensioen gaan. Wij bedanken onze topverkoper Job voor de fijne jaren waarin hij met veel plezier bij Woonpunt Slaapstudio gewerkt heeft. Met onze prachtige merken was Woonpunt Slaapstudio het vaste adres voor vele klanten. We willen onze klanten dan ook hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking en verkopen van de afgelopen jaren.


De uitleveringen van de bestellingen zullen na de sluiting vanzelfsprekend doorgaan en ook onze service blijft van kracht. Woonpunt Interieurs (gevestigd tegenover de Slaapstudio) zal deze nazorg volledig op zich nemen. 

 


Woonpunt Interieurs staat bekend om zijn designmeubelen, verlichting en interieuradvies. Met het beëindigen van Woonpunt Slaapstudio zullen wij ons nog meer richten op het nog succesvoller en mooier maken van Woonpunt Interieurs. We zien u daar graag terug! Wij willen u nogmaals danken voor het vertrouwen in ons.