TOTALE LEEGVERKOOP

 

[ZEIST] – Woonpunt Slaapstudio, dé beddenspeciaalzaak te Zeist, is sinds jaar en dag het adres geweest voor alles op het gebied van slapen. Maar aan dat alles komt nu een eind. Omdat het pand is verkocht, sluit Woonpunt Slaapstudio per december 2021 de deuren. Half oktober is gestart met de leegverkoop van de slaapstudio.

De grote showroom staat nog vol artikelen die tegen aantrekkelijke prijzen verkocht worden. “Echt alles moet weg”, legt Managing Director Yofa Van der Sloot uit. “Niet alleen matrassen, boxsprings en toppers, maar ook dekbedovertrekken en kussens van de bekende merken Auping, Tempur en Mline gaan met hoge kortingen weg. Bent u op zoek naar een specifiek product wat niet op voorraad is? Geen probleem; het blijft ook de komende periode nog mogelijk om nieuwe items van onze merken met hoge kortingen te bestellen. Uiteraard met dezelfde service en garantie die u van ons gewend bent.”

[Pensioen] Het sluiten van Woonpunt Slaapstudio betekend niet alleen het afscheid van de bekende winkel; tegelijkertijd zal slaapspecialist Job zal na de sluiting van Woonpunt Slaapstudio met pensioen gaan. “Wij bedanken onze topverkoper Job voor de fijne jaren dat hij met veel plezier bij Woonpunt Slaapstudio heeft gewerkt en onze klanten van het juiste advies heeft mogen voorzien. Met onze prachtige merken was Woonpunt Slaapstudio het vaste adres voor vele klanten. We willen onze klanten dan ook hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking en het vertrouwen wat zij de afgelopen jaren in ons gesteld hebben.

[SERVICE] De uitleveringen van de bestellingen zullen na de sluiting vanzelfsprekend doorgaan. Ook de service blijft van kracht zoals u dat gewend bent. “Woonpunt Interieurs (gevestigd tegenover Woonpunt Slaapstudio) zal deze nazorg volledig op zich nemen.”

[TOEKOMST] Woonpunt Interieurs staat al ruim 25 jaar bekend om zijn designmeubelen, sfeervolle verlichting en interieur- en verlichtingsadvies. “Persoonlijk advies op maat en hoogwaardige service staan bij ons centraal. We zien nog volop kansen om verder te groeien. Met het beëindigen van Woonpunt Slaapstudio zullen wij ons nog meer richten op het nog succesvoller en mooier maken van Woonpunt Interieurs. We zien u daar graag terug! Nogmaals bedankt!

[ADRES] Steynlaan 96, 3701 EJ in Zeist Telefoon: 030 692 5550 of mail naar: slaapstudio@woonpunt.com